Povestea noastra

Casa Auto Rulate, parte a grupului Tester, este cel mai nou si modern parc de autovehicule rulate din zona Moldovei. Se distinge prin asigurarea de servicii integrate, atat la cumpararea cat si la vanzarea de masini second hand, precum si prin promptitudinea si seriozitatea oferite fiecarui client in parte.

O serie de facilitati speciale, create pentru tranzactiile la distanta, fac din Casa Auto Rulate prima si cea mai buna optiune pentru clientii din intreaga tara care doresc sa vanda sau sa cumpere o masina rulata. 

Toate facilitatile si beneficiile create pentru clientii Casa Auto Rulate raman valabile indiferent de tranzactia pe care doresti sa o faci:

  • Vrei sa iti vinzi masina actuala, fara a cumpara alt autovehicul in loc.
  • Vrei sa iti vinzi masina actuala si sa cumperi un alt autovehicul rulat de la Casa Auto Rulate – tranzactia este posibila si vei beneficia de toate serviciile noastre conexe, indiferent care dintre masini are pretul mai mare si care dintre parti achita diferenta.
  • Vrei sa iti vinzi masina actuala si sa cumperi un autovehicul nou din grupul de marci pe care le reprezentam: Opel, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Hyundai, Volvo, LandRover, Jaguar, Honda, Dacia, Nissan, Peugeot, Citroen – in acest caz, valoarea masinii vandute devine avans la cumpararea celei noi.
  • Vrei sa achizitionezi o masina din oferta Casa Auto Rulate – in acest caz, gasesti ceea ce doresti in parcul nostru auto (modele variate, la preturi accesibile) sau ne lasi o comanda speciala si noi cautam modelul pe care il preferi.

Pe scurt, Casa Auto Rulate ofera pentru masinile rulate intreaga gama de servicii complementare ce se gasesc in mod normal la un dealer de autovehicule noi: showroom si service, servicii de evaluare tehnica a masinii second hand, operatiuni de verificare si diagnoza a masinii, contract de service pentru masina achizitionata de la noi si, nu in ultimul rand, consiliere si intermediere pentru finantare in vederea achizitionarii unui autoturism.

Intelegand perfect nevoile si asteptarile clientilor sai, atat la vanzarea cat si la cumpararea de masini rulate, echipa Casa Auto Rulate se ocupa cu dedicare, pricepere si minutiozitate de toate detaliile acestor tranzactii.

Serviciile de consiliere, experienta in domeniu, facilitatile create pentru confortul si increderea clientilor transforma momentul cumpararii sau vanzarii unui autovehicul second hand intr-o experienta sigura, simpla si rapida, lipsita de riscuri, de stres sau de probleme.

Te asteptam la Casa Auto Rulate!