Primavara Reducerilor

În perioada 11-14 aprilie 2019, te așteptăm la Primavara Reducerilor. Îmbrăcăm haine de sărbătoare și te invităm la primul eveniment tip porti deschise al anului!

Ne-am împrospătat oferta, am pregatit reducerile, am făcut curațenia de primavără, suntem pregătiți de oaspeți. Timp de patru zile, de joi pana duminică, vom fi în showroom pentru toți cei care caută încă mașina potrivită

Ne-am pregătit așa cum se cuvine pentru întâlnirea cu voi! Avem în parc peste 70 de mașini rulate, de la cele mai cunoscute mărci auto. Cu revizii la zi, garanție acordată de vânzator și consultanți pricepuți, care abia așteaptă să raspunda întrebarlor voastre. Suntem gazde ospitaliere, nu vor lipsi surprizele, placute desigur!

Te așteaptăm cu reduceri reale și oferte atrăgătoare la mașini rulate de încredere. Reducerile sunt valabile doar în perioada evenimentului iar voucherele pe care ți le-am pregatit, Prima Revizie Gratuită și Preț Garantat le vei primi doar dacă ne vizitezi, în perioada 11-14 aprilie 2019.

Nu uita, mașinile de la Casa Auto Rulate - partener Renault Selection au istoric de service și garanție, oferim solutii flexibile de finanțare - vanzare inclusiv în rate, servicii de Buy Back și Trade In.

Te așteptăm de joi până duminică, în perioada 11-14 aprilie, la Casa Auto Rulate - partener Renault Selection. Showroom-ul este situat la intrarea în Lețcani, pe partea stângă cum vii din Iași. Program eveniment: J-V, 8.00-18:00, S 8.30 – 16:00 si D 8.30-14.30!

Detalii la 0232 933 si pe pagina noastra de Facebook - https://www.facebook.com/casaautorulate/!