Porti Deschise cu masini grozave, cadouri si surprize... de sezon

poarti deschise casa auto rulate

În perioada 11-14 octombrie 2018 te așteptăm la Porți Deschise, un eveniment aflat la prima ediție!

Atunci când decizi să cumperi o mașină rulată, ești preocupat de calitatea ei și te întrebi dacă are sau nu vicii ori probleme ascunse. La Casa Auto Rulate - cel mai modern parc auto de mașini rulate din Moldova scapi de toate aceste griji și ești sigur că ai făcut o alegere bună. Evenimentul Porți Deschise este ocazia potrivită să alegi mașina care ți se potrivește cel mai bine.

Ne-am pregătit așa cum se cuvine pentru întâlnirea cu voi! Peste 100 de mașini grozave, de la cele mai cunoscute mărci auto. Cu revizii la zi, garanție acordată de vânzător și consilieri pricepuți, care abia așteaptă să răspundă întrebărlor voastre. Să nu uităm cadourile și suprizele... de sezon!

Te așteaptă un final de săptămână GRRRR-OZAV!! Cu reduceri monstruoase si beneficii malefic de atrăgătoare la mașini rulate pentru care… băgăm mana în foc.Reducerile sunt valabile doar în perioada evenimentului iar voucherele pe care ți le-am pregatit, cu prima revizie gratuită și pret garantat le vei primi doar dacă ne vizitezi, în perioada 11-14 octombrie.

Te așteptăm de joi pana duminică, în perioada 11-14 octombrie , la Casa Auto Rulate - partener Renault Selection. Showroom-ul este situat la intrarea în Letcani, pe partea stângă cum vii din Iași. Program: L-V, 8.00-19:00 si S-D, 8.00 – 16:00!

Detalii la 0232 933 și pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/casaautorulate/. Regulamentul campanie este disponibil AICI!