Prelungim vara! Promoții de vară în... septembrie.

Atunci când decizi să cumperi o mașină rulată, ești preocupat de calitatea ei și te întrebi dacă are sau nu vicii ori probleme ascunse. La Casa Auto Rulate - cel mai modern parc auto de mașini rulate din Moldova scapi de toate aceste griji și ești sigur că ai făcut o alegere bună.

Înțelegând perfect nevoile și așteptările clienților săi, atât la vânzarea cât și la cumpărarea de mașini rulate, echipa Casa Auto Rulate se ocupă cu dedicare, pricepere și minuțiozitate de toate detaliile acestor tranzacții. Serviciile de consiliere, experiența în domeniu, facilitățile create pentru confortul și încrederea clienților transformă momentul cumpărării sau vânzării unui autovehicul rulat într-o experiență sigură, simplă și rapidă, lipsită de riscuri, de stres sau de probleme.

Siguranță și încredere la cumpărare

La orice achiziție de la Casa Auto Rulate, beneficiezi de:
• istoric controlat – tot ce trebuie să știi despre utilizarea și funcționarea anterioară a mașinii;
• perioadă de garanție – în urma expertizei tehnice realizate de către specialiștii noștri, ne asumăm răspunderea pentru calitatea autovehiculului;
• contract de service cu condiții preferențiale – facilități speciale pentru clienții Casa Auto Rulate;
• soluții de finanțare – consultanță și intermediere pentru obținerea finanțării dorite;
• facilități și bonusuri – oferte personalizate pentru achiziție, facilități de service, garanții extinse, facilități speciale pentru cumpărarea la distanță.

Pentru clienții din alte localități, Casa Auto Rulate a creat facilități speciale, menite să ușureze tranzacția la distanță și să simplifice cumpărarea. Astfel, ai accces la demo aspect mașină, interior și exterior, pe bază de fotografie sau video precum și facilități financiare pentru transport retur, după cumpărarea mașinii (decont carburant).

Mașinile rulate din parcul Casa Auto Rulate provin:
• din parcurile de mașini pentru test-drive ale reprezentanțelor Casa Auto: Opel, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Mazda, Hyundai, Land Rover, Jaguar, Honda, Dacia, Nissan, Renault, Peugeot, Citroen;
• de la clienți care au cumpărat mașini noi de la reprezentanțele Casa Auto și le aduc la vânzare în regim buy-back sau trade-in;
• de la clienți ai altor branduri auto, care doresc să își vândă mașina simplu, sigur si rapid, indiferent dacă fac o altă achiziție de la reprezentanțele Casa Auto sau nu;
• din parcuri de mașini rulate din Europa, cu care Casa Auto Rulate întreține parteneriate de lungă durată, astfel încât să poată oferi și modele pe comandă.

Vinzi mașina simplu, sigur și rapid!

Dacă te-ai hotărât să îți vinzi mașina, Casa Auto Rulate este locul în care vei face simplu și rapid cea mai bună tranzacție, fără batăi de cap și fără emoții. Singura condiție este ca mașina să respecte standardele de calitate solicitate.

Vânzarea se finalizează în doar trei pași, simplu și confortabil. Completezi formularul de evaluare disponibil pe site-ul casaauto-rulate.ro. În maximum o zi lucrătoare vei fi contactat de un reprezentant Casa Auto Rulate pentru a programa data expertizei tehnice. Te prezinți cu mașina la sediul Casa Auto Rulate pentru verificarea tehnică - ea va fi ulterior oferită viitorului proprietar cu un istoric controlat, cu garanție și cu contract de service, de aceea este responsabilitatea Casa Auto Rulate să evalueze cu grijă fiecare autovehicul. Dacă mașina respectă standardele tehnice se face o ofertă, se fac toate actele și procedura de vânzare se finalizează cu succes. Evident, vânzarea se poate face și în regim BUY-BACK sau TRADE IN, dacă dorești să cumperi o altă mașină, nouă sau rulată.

În concluzie, Casa Auto Rulate oferă întreaga gamă de servicii specifice, ce se găsesc în mod normal numai la un dealer de autovehicule noi: showroom și service, servicii de evaluare tehnică a mașinii rulate, verificare și diagnoză, contract de service pentru mașina achiziționată și, nu în ultimul rând, consiliere și intermediere pentru finanțare.

Prelungim vara! Până la finalul lunii septembrie, peste 25 de modele din parcul auto sunt oferite cu reduceri speciale, de vară. Promoția include mașini de la 14 marci, produse între 2010 și 2017, cu prețuri care pleacă de la 3250 de euro, cu TVA inclus.

Studiază online mașinile disponibile în parcul Casa Auto Rulate acum sau lasă o comandă de căutare pentru mașina pe care o dorești. Te așteptăm și la parcul Casa Auto Rulate – intrarea în Lețcani, pe partea stângă cum vii din Iași. Informații suplimentare: 0232 933, www.casaauto-rulate.ro.