Despre Noi

Casa Auto Rulate, parte a grupului Tester, este cel mai nou parc de autovehicule rulate din zona Moldovei care va  ofera atat posibilitatea de a  vine masina actuala cat si de a achizitiona o alta masina.

Modalitatile prin care va puteti vinde / cumpara un autovehicul rulat de la noi sunt:

  • Masina actuala este vanduta catre Casa Auto Rulate, dumneavoastra primind contravaloarea ei.

  • Masina actuala este vanduta catre Casa Auto Rulate, iar dumneavoastra va puteti alege o masina din parcul nostru, si in functie de valoarea masinii achizitionate, se plateste diferenta de catre una din parti.

  • Masina actuala este vanduta catre Casa Auto Rulate iar contravaloarea ei reprezinta avans pentru un autovehicul nou din grupul nostru de marci pe care le reprezentam: Opel, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Hyundai, Volvo, LandRover, Jaguar, Honda, Dacia, Nissan.

  • Puteti direct achizitiona direct o masina din parcul nostru de autovehicule rulate cu o oferta variata de modele la preturi accesibile.

In plus, Casa Auto Rulate ofera intreaga gama de servicii complementare ce se gasesc in mod normal la un dealer de autovehicule noi: showroom si service, servicii de evaluare tehnica a masinii rulate, operatiuni de verificare si diagnoza a masinii rulate, contract de service pentru masina rulata achizitionata de la noi si nu in ultimul rand solutii de finantare pentru autovehiculul rulat achizitionat.

Echipa noastra de profesionisti este instruita sa va ofere consultanta privind atat vanzarea autovehicului dumneavoastra cat si achizitia unui alt autovehicul, nou sau rulat.

Va asteptam sa ne contactati!