Cumparam masini rulate

Iti cumparam masina simplu, sigur si rapid!

Daca te-ai hotarat sa iti vinzi masina,  Parcul de masini rulate Casa Auto Rulate este locul in care vei face simplu si rapid cea mai buna tranzactie, fara batai de cap si fara emotii. Singura conditie este ca masina sa respecte standardele de calitate pe care le solicitam.
Procedura in 3 pasi:
  • Completeaza si trimite formularul de evaluare de mai jos. In maximum o zi lucratoare vei fi contactat de un reprezentant Casa Auto Rulate pentru a programa data expertizei tehnice.
  • Te prezinti cu masina la sediul Casa Auto Rulate pentru o atenta verificare tehnica, efectuata de catre specialistii firmei. Daca iti vom cumpara masina, ea va fi ulterior oferita viitorului proprietar cu un istoric controlat, cu garantie si cu contract de service; de aceea, este responsabilitatea noastra sa evaluam cu grija fiecare autovehicul achizitionat si sa prevenim orice tentativa de frauda.
  • Daca masina respecta standardele tehnice, iti facem o oferta, perfectam toate actele si procedura de vanzare se finalizeaza cu succes. Evident, vanzarea se poate face si in regim buy-back sau trade in, daca doresti sa cumperi o alta masina, noua sau rulata, chiar si in cazul in care valoarea autovehiculului cumparat e mai mica decat a celui vandut.
Conditii speciale la cumpararea de masini rulate de la clienti din restul tarii
Pentru clientii din alte localitati in afara de Iasi,  Parcul de masini rulate Casa Auto Rulate a creat facilitati speciale, menite sa usureze tranzactia la distanta si sa simplifice procedura:
  • analiza exterior-interior masina pe baza de fotografie sau video;
  • evaluare tehnica masina pe baza notei de constatare eliberate de un service de marca, in localitatea (sau in zona) de resedinta a proprietarului;
  • promptitudine in comunicarea pe e-mail si disponibilitate pentru program de lucru prelungit.

Date Personale

Date Masina

CAPTCHA
Aceasta intrebare este pentru a preveni postarile automate.